Ziarul electronic al arădenilor

Doi suspecţi au fost reţinuţi pentru trafic de droguri, în Arad

Doi suspecţi au fost reţinuţi de DIICOT Arad pentru trafic de droguri de risc – unul cu condamnare în trecut pentru fapte similare, ei fiind acuzaţi că au vândut în ultimele luni diverse cantităţi de canabis cu sume cuprinse între 2.300 şi 3.500 de lei.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2023 – februarie 2024, unul dintre aceştia, aflat în stare de recidivă (condamnat definitiv pentru fapte similare la pedeapsa închisorii cu suspendare sub supraveghere), a deţinut şi vândut, în mod repetat, diferite cantităţi de canabis, cu sume cuprinse între 2.300 şi 3.500 lei. Cu privire la cel de al doilea inculpat, s-a reţinut faptul că a deţinut în locuinţă, în scopul comercializării, o cantitate de canabis, ambalată în pungi vidate”, a transmis, miercuri, DIICOT Arad, care precizează că au avut loc percheziţii la cei doi.

Tribunalul Arad a admis propunerea formulată de DIICOT şi a dispus arestarea preventivă a unuia dintre presupuşii traficanţi, în timp ce al doilea a fost plasat în arest la domiciliu.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.