Ziarul electronic al arădenilor

Doi soți din Lipova, amenințati în propria casă de un cioban cu un cuțit

Doi soți din orașul Lipova au fost amenințați în propria casă de un cioban, incidentul având la bază o dispută mai veche între cele două părți.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad a informat că, duminică, în jurul orei 17.00, un cioban, angajat la o stână din localitate, a sărit gardul unei gospodării din Lipova și cu un cuțit de bucătărie în mână a început să-i amenințe pe proprietari, soț și soție.

Incidentul ar fi avut la bază o dispută mai veche dintre cioban și familia respectivă, privind accesul pe un teren.

„Speriați, cei doi soți au sunat imediat la 112, fiind direcționat un echipaj de Jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Lipova, care a ajuns în scurt timp la adresa indicată. Bărbatul, văzând că proprietarii au sunat la 112, a luat-o la fugă într-o direcție necunoscută. Cu semnalmentele primite de la părțile vătămate, jandarmii au plecat în căutarea agresorului și în scurt timp a fost identificat într-o zonă apropiată de locul unde s-a petrecut fapta“, se arată într-o informare a IJJ Arad.

Conform sursei citate, persoana identificată de jandarmi, un bărbat de 49 de ani, din Lipova, nu a putut da explicații cu privire la fapta săvârșită deoarece se afla într-o stare avansată de ebrietate.

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit asupra bărbatului un cuțit identic cu cel descris de către părțile vătămate, fiind ridicat mijloc material de probă. Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințarea, conform Codului Penal“, se mai precizează în informarea remisă de IJJ Arad.

Actele de sesizare și cuțitul au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.