Ziarul electronic al arădenilor

Bărbați din Arad, Sântana, Vladimirescu și Pecica, cercetați pentru pentru violență în familie

Mai mulți bărbați din Arad, Sântana, Vladimirescu și Pecica sunt cercetați pentru pentru violență în familie, iar pe numele lor au fost emise și ordine de protecție provizorii.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a informat că polițiștii din Sântana au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, două ordine de protecție provizorii.

Conform IPJ Arad, un tânăr de 21 de ani și-a agresat concubina și a amenințat-o cu un cuțit, iar un bărbat de 37 de ani și-a lovit cu o curea concubina și pe fiul minor, de 17 ani.

De asemenea, pe raza municipiului Arad, un bărbat de 32 de ani și-a agresat verbal și fizic soția. Pe numele său a fost emis un ordin de protecție provizoriu, de polițiștii de la Secția 2 din cartierul Micălaca.

IPJ a mai anunțat că au mai fost emise ordine de protecție provizorii pe numele unui bărbat de 50 de ani, din Vladimirescu, care a provocat scandal în locuința comună pe care o deține cu concubina lui, dar și pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Arad, care a provocat scandal și și-ar fi amenințat concubina în locuința acesteia de pe raza localității Pecica.

„Toți cei în cauză sunt cercetați pentru violență în familie“, au informat reprezentanții IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.