Ziarul electronic al arădenilor

Doi proxeneți au fost reținuți de polițiștii din Arad

VIDEO Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii arădeni, fiind acuzați că au determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor tinere.

Cei doi bărbați, acuzați de proxenetism, au fost depistați de polițiștii de la Secția nr. 1 Aurel Vlaicu și au fost reținuți pentru 24 de ore.

„În urma investigațiilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, polițiștii au identificat și depistat un arădean și un bucureșean, ambii de 33 de ani, bănuiți de proxenetism.

Cei doi, începând cu luna iunie 2018 ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor persoane de sex feminin, cu vârste între 23 – 30 de ani, punându-le la dispoziție apartamente închiriate pe raza municipiului, în schimbul unor foloase material“, a informat, joi, Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

În baza probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind prezentați în cursul acestei zile magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă.

video: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.