Ziarul electronic al arădenilor

Dispar ridurile de tot?!

Ai visat vreodată să ștergi definitiv semnele trecerii timpului? Ridurile sunt semne firești ale îmbătrânirii, iar fiecare persoană le trăiește într-un mod unic. Însă asta nu înseamnă că trebuie să le accepți pur și simplu!

Ridurile pot fi rezultatul factorilor externi, precum expunerea la soare, poluarea sau stresul, dar și a procesului natural de îmbătrânire.

Pentru a afla mai multe despre acest subiect i-am contactat pe cei care fabrică cosmetice cu aur în Vestul țării, și anume, Momirov Cosmetics.

Momirov Cosmetics este un brand românesc, care fabrică produse cosmetice și dermato-cosmetice în Timișoara. Sunt cunoscuți național pentru produsele excelente antirid pe care le au și pentru rezultatele vizibile a acestora.

Pentru a ne clarifica în legătură cu acest aspect, i-am întrebat:

„Ridurile chiar pot dispărea de tot? Sau e un mit?”

„Tenul trebuie îngrijit încă de tânăr. Începând cu vârsta de 25 ani nivelul de colagen și elasticitatea tenului încep să scadă, așa că noi trebuie să-i oferim ceea ce are nevoie. Cu cât întârziem procesul de îngrijire a tenului, cu atât mai greu va fi să-i îmbunătățim aspectul. Toate produsele noastre antirid conțin ingrediente cu studii clinice, în cantități maxime. Folosite constant, acestea umple ridurile de la interior spre exterior și pot diminua considerabil ridurile profunde, dar nu vor dispărea definitiv de pe ten”.

Pe lângă produsele de lux pe care le au, aceștia pun la dispoziție un aparat de analiză facială care poate fi găsit în magazinul Momirov Boutique, din Atrium Mall, etaj 1.

Analiza faciala este gratuită!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.