Ziarul electronic al arădenilor

Deputatul Dorel Căprar, inculpat în dosarul şpăgilor adunate de DRDP Timişoara

Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a fost chemat, vineri, la DNA Timişoara pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul şpăgilor adunate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara pentru PSD Arad.

Deputatul Dorel Căprar s-a întors, după aproximativ o săptămână, la DNA Timişoara, unde a fost audiat în dosarul şpăgilor adunate de DRDP Timişoara pentru PSD Arad.

Potrivit anchetatorilor, parlamentarul este acuzat de 12 infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii de către persoana care ocupă o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, două infracţiuni de complicitate la luare de mită, trei infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii de către persoana care ocupă o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, trei infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

În 17 decembrie, senatorul PSD de Caraş-Severin Ioan Chisăliţă a fost şi el inculpat în acest dosar.

În 13 decembrie, la DNA Timişoara au fost audiaţi deputatul Luminiţa Jivan de la Caraş-Severin, fostul ministru al Apărării şi vicepremier Mihai Fifor, dar şi fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc. Aceştia au fost chemaţi deocamdată ca martori în dosar.

În acest dosar de corupţie, Cristian Ispravnic, şeful DRDP Timişoara, Cristian Hogea, şeful Agenţiei de Control şi Încasare Nădlac II şi vicepreşedintele organizaţiei judeţene PSD Arad, precum şi Elisabeta Miuţescu, angajată în cadrul Agenţiei de Control şi Încasări Nădlac II, sunt cercetaţi în arest la domiciliu pentru o perioadă de 60 de zile.

Ceilalţi implicaţi în dosar sunt cercetaţi în libertate.

CITITI SI: Dosarul şpăgilor de la DRDP Timişoara. Cinci dintre inculpaţi, în arest la domiciliu, doi sub control judiciar

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.