Ziarul electronic al arădenilor

Delgaz Grid modernizează 23 km din rețeaua de gaz din județul Arad

Trei proiecte de investiții, în valoare de peste 2 milioane de lei, sunt planificate pentru acest an în județul Arad, a anunțat Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON.

Lucrările vizează modernizarea conductelor și branșamentelor de gaz pe o lungime de 23 kilometri.

„Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, a declarat Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Conform companiei, unul dintre cele mai importante proiecte de înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaz, pe o lungime de peste 11 kilometri, se va derula în municipiul Arad pe străzile: Ștefan Tenețchi, Făurilor, Păcurarilor, Ion Creangă, Fântânii, Nouă, Concordiei și Ioan Câmpeanu.

„Mai bine de 2 kilometri de conducte și branșamente vor fi înlocuiți pe străzile Pășunii, Simfoniei, Voinicilor, Mioriței Săvârșin și Calea Radnei din municipiul Arad. În localitatea Vladimirescu, din județul Arad, vor fi protejați catodic 10 kilometri din rețeaua de distribuție“, a anunțat Delgaz Grid.

Anul trecut, în județul Arad, rețeaua a fost extinsă cu circa 2 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori, iar sistemul de distribuție a fost protejat catodic pe o lungime de 15 kilometri.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.