Ziarul electronic al arădenilor

COVID-19. 1.640 de persoane vaccinate la Arad, într-o săptămână

Peste 1.600 de persoane au fost vaccinate anti-COVID-19, în judeţul Arad, în prima săptămână a campaniei, a anunţat, luni, Prefectura Arad, care precizează că a fost înregistrată o singură reacţie adversă, o cefalee uşoară.

„Conform datelor furnizate de Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Arad, în perioada 4 ianuarie (data de început a procesului de vaccinare împotriva COVID-19 în judeţul Arad) – 10 ianuarie, au fost vaccinate 1.640 de persoane cu vaccinul Pfizer-BioNTech, în șase centre de vaccinare aferente etapei I, aprobate prin hotărâri ale Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. A fost înregistrată o singură reacţie adversă uşoară (cefalee)“, se arată într-o informare făcută de Prefectură.

Instituţia reaminteşte că, pentru facilitarea programării tuturor categoriilor de persoane prioritizate a fi vaccinate în etapa I, au fost identificate mai multe posibilităţi de înscriere.

Astfel, înscrierile se pot realiza de către personalul medical direct în platforma online creată în acest sens (https://vaccinare-covid.gov.ro) sau prin apelarea call-centerului alocat Direcţiei de Sănătate Publică Arad, la numărul 021.4144457 (între orele 8.00 şi 20.00).

Programarea prin call-center se poate face doar de cadrul medical titular al codului de parafă, atât pentru sine cât şi pentru personalul medical aflat în subordine, cum ar fi asistenţii medicali.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.