Ziarul electronic al arădenilor

Corsetul te poate face să pari mai slabă? Da, dacă este unul de la Clessidra

Cine spune că femeile sunt capricioase știe ce vorbește. Cel puțin când vine vorba despre silueta lor, au mereu câte ceva de ajustat. Iar pe termen lung să mențină același număr de kilograme pare chiar imposibil. Iar mai ales acum, după sărbători, dacă încep să apară și efectele meniului bogat în grăsimi, un corset ar putea fi soluția de moment pentru a contura talia.

Un corset bine ales poate face purtătoarea mai slabă. Acest efect vizual ar putea însă fi dublat de efectul termic creat, astfel încât să ajute la pierderea centimetrilor din talie. Vorbim, evident, de altfel de corsete. Le regăsim la Clessidra, în vasta gamă de produse de remodelare corporală.

Cum alegeți un corset potrivit vouă

Teama unora este de a nu face din corset un element vizibil. Exact cum se întâmplă cu lenjeria intimă total neinspirată în cazul unor ținute, corsetul purtat nu ar trebui să fie vizibil pe sub haine. De aceea, există o gamă specială de produse, corsete second skin numite în gama de la clessidra.ro. Acestea nu au întărituri, nu au cusături ușor de observat pe sub hainele mulate. De asemenea, închiderea este invizibilă, astfel încât purtătoarea poate opta pentru haine mulate și ținutele pe care și le dorește, fără să trăiască teama că se va observa ce are dedesubt.

Corsetul potrivit este diferit pentru fiecare femeie în parte. Depinde de nevoile sale, de ceea ce își dorește de la acest produs. Va ține cont în primul rând de mărimea potrivită. Chiar dacă are efect de compresie, strânge talia și o face să pară mai mică, asta nu înseamnă că este indicat să purtați un corset mai strâmt.

În al doilea rând, depinde de rutina fiecăruia și de intențiile sale. Dacă vorbim de o singură purtare sau purtare ocazională, pot fi utile acele corsetele din latex, de compresie medie. Dacă vorbim despre cele care urmează un program intens de modelare corporală, pot fi indicate acele corsetele de compresie mai ridicată sau chiar cele specifice fitness, utile de purtat în timpul programului de exerciții fizice.

Pentru persoanele scunde există și varianta mini corset, iar dacă vorbim de femei care au trecut recent printr-un episod de naștere există opțiune specială de corset pentru cezariană.

Efectul mult visat este instant 

Cât de sigur și comod este de purtat un corset? Nu mai vorbim de corsetele învechite ce puneau o presiune enormă pe organe și strângeau talia atât de tare. Datorită materialelor de calitate, corsetele de la Clessidra au grade diferite de compresie. Se ajustează la închidere, cele 3 rânduri de sistem de închidere de tip moș și babă permițând ca purtătoarea să se simtă cât mai comod.

De asemenea, corsetele de aici au tije de susținere – unele dintre ele – și efect multiplu, de susținere a unei poziții corecte a coloanei, oferă suport lombar și ridică bustul. Sunt potrivite de purtat pe tot parcursul zilei, nu se rulează, se mențin fix pe piele și nu rețin mirosurile neplăcute.

Corsetele disponibile în stoc le găsiți exclusiv la clessidra.ro.

Contact:

contact@clessidra.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.