Ziarul electronic al arădenilor

Controale ale ISU Arad, în noaptea de Revelion. Amenzi în valoare de peste 100.000 lei

În această perioadă, activitățile de control au fost orientate cu precădere, la obiectivele la care s-a organizat Revelionul sau evenimente cu public numeros.

Astfel, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al Județului Arad au efectuat, în noaptea dintre ani, 5 controale pe linia apărării împotriva incendiilor, la operatorii economici din județ și municipiu.

Pe timpul verificărilor au fost identificate: un obiectiv care nu dețineau autorizația de securitate la incendiu, un obiectiv a cărui autorizație de securitate la incendiu și-a pierdut valabilitatea, iar 3 unde s-au constatat încălcări care țin de exploatarea necorespunzătoare a căilor de evacuare și a mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor.

În urma acestora, au fost constatate 9 deficiențe, fiind aplicate următoarele sancțiuni contravenționale: un avertisment și 8 amenzi în cuantum de 115.550 lei.

Întrucât securitatea celor care aleg să își petreacă timpul liber în astfel de locații este primordială, aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISU Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Două săli de evenimente au fost închise de ISU Arad din cauza riscurilor la incendiu

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.