Ziarul electronic al arădenilor

Continuă căutarea copilului de 7 ani, dispărut în zona localității Vânători

Acțiunile de căutare ale copilului de 7 ani, care a dispărut sâmbătă seara, în zona localității ânători, au fost reluate marți dimineață, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

„Căutările privind dispariția minorului de 7 ani au fost reluate în această dimineață, în continuare fiind angrenate forțele de ordine din teritoriu. Inspectoratul pentru Situații de Urgență intervine, astăzi, la căutări cu autospeciala de teren cu capacitate mare de trecere 8×8 (autoșenilată) și o barcă pentru a putea căuta pe canale“, a informat IPJ Arad.

Poliţişti şi forţe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad caută, încă de sâmbătă seară, un copil de şapte ani care a dispărut de acasă în cursul dimineţii, fiind cercetat un câmp din zona localităţii Vânători.

Forţele au fost mobilizate după ce părinţii copilului au sunat la 112 şi au cerut ajutor.
Apelul a fost făcut de către mama băiatului, care a menţionat că minorul a plecat să se joace, sâmbătă dimineaţă, şi nu s-a întors acasă.

Aproximativ 200 de persoane, majoritatea voluntari, au participat duminică și luni la căutarea copilului de 7 ani a cărui dispariţie a fost anunţată sâmbătă seara de către mama sa.

Unii localnici au declarat autorităţilor că băiatul a plecat, împreună cu alţi copii, la o stână de oi de la marginea satului, fiind duşi acolo de un localnic. Copilul s-ar fi îndepărtat de grup la un moment dat şi nu a mai fost găsit.

foto&video: IPJ Arad

UPDATE 3 Copil de 7 ani, dat dispărut de părinţi. Autoritățile au început căutarea lui

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.