Ziarul electronic al arădenilor

Consilierul judeţean rănit de un bolovan căzut pe maşină, în stare stabilă la ATI

Consilierul judeţean din Arad George Botizan, care luni seara a fost rănit grav după ce un bolovan a căzut de pe un versant peste maşina sa, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, după ce a pierdut doi litri de sânge în urma unei fracturi de splină, starea sa fiind în prezent stabilă.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad au declarat, marţi, pentru Agerpres, că George Botizan (34 de ani) a suferit multiple traumatisme, între care fractură de splină, fracturi costale şi leziuni la nivelul feţei. După intervenţia chirurgicală suferită, el este internat la Terapie Intensivă şi este în stare stabilă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a anunţat că a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conform cercetărilor la faţa locului, consilierul judeţean se afla singur în autoturism când un bolovan a căzut de pe versant, pe DN 79A, în zona localităţii Gurahonţ. Bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o autoutilitară, a cărei şofer nu a păţit nimic.

George Botizan, care a fost găsit inconştient de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD.

sursa: Agerpres

UPDATE Consilier judeţean rănit grav după ce un bolovan a căzut pe maşina lui

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.