Ziarul electronic al arădenilor

Comedia „Colivia nebunelor”, pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad

Un spectacol viu, dinamic și colorat. Este vorba despre spectacolul „Colivia nebunelor”, de Jean Poiret,  o comedie spumoasă pe care actorii Teatrului „Regina Maria” din Oradea o vor juca la Arad, în 30 aprilie, de la ora 19.00, pe scena mare a teatrului,  în cadrul proiectului „Partener 2024“.

„Georges, managerul unui club flamboaiant de drag queens și Jeannot, interpretul vedetă al clubului, trăiesc de 15 ani o poveste de dragoste fericită în Saint-Tropez. Când fiul lor hotărăște să se însoare, cuplul gay este pus în fața unei provocări neașteptate: vor accepta părinții ultraconservatori ai logodnicei orientarea lor, sau ar fi mai bine să-i mintă? Muzical, emoționant, atrăgător și uimitor, spectacolul „Colivia Nebunelor” este o capodoperă comică despre dragoste și preconcepții.” – spun creatorii spectacolului

Montarea, regizată de Daniel Vulcu, e un bun prilej de reîntâlnire cu un actor cunoscut și îndrăgit de publicul din Arad: Richard Balint. Alături de el, construiesc o poveste care stârnește hohote de râs: Răzvan Vicoveanu, Eugen Neag, George Dometi, Sebastian Lupu, Ciprian Ciuciu, David Constantinescu, Alexandru Rusu, Corina Cernea, Georgia Căprărin, Angela Tanko, Carina Bunea, Adela Lazăr, Alina Leonte, Mirela Niță Lupu, Ioana-Maria Repciuc, Tudor Manea, Cosmin Petruț și Paul Tripon.

Decorul spectacolului este semnat de Răzvan Chendrean, costumele de Oana Cernea, coregrafia de Dimény Levente și Nadin Törteli, iar pregătirea muzicală – de Lăcrimioara Deac.

Spectacolul este recomandat publicului cu vârsta peste 16 ani.

Tot în cadrul proiectului „Partener 2024“, în 30 aprilie, actorii Teatrului Clasic „Ioan Slavici” vor juca la Oradea, spectacolul „Cerere în căsătorie”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.