Ziarul electronic al arădenilor

Colţare Acaju

La amenajarea unei camere de zi, cel mai dificil lucru este să-i folosești rațional colțurile, dar cu colțare Acaju, camera de zi va fi și utilă și spațioasă. Instalarea unei canapele de colț este o modalitate excelentă de a folosi spațiul cu înțelepciune. 

Magazinul online acaju.ro oferă diferite tipuri de canapele de colț. Poți alege cu ușurință forma, dimensiunea și stilul modelului după gustul tău. În mod tradițional, o canapea de colț este plasată în sufragerie pe colț. Poate consta fie din două secțiuni care stau una lângă alta sau separat, fie din mai multe blocuri separate, care sunt aranjate opțional în ordinea dorită. Toate tipurile de canapele de colț, precum cele obișnuite, au nu numai modele diferite, ci și umpluturi diferite ale șezutului, tapițerie, decorare etc.

Modelele extensibile sunt echipate cu o varietate de mecanisme de transformare, care nu pot fi găsite în canapelele drepte.

Colțare Acaju – Tipuri și forme

Toate tipurile de colțare Acaju sunt frumoase și utile fiecare în felul său, dar există avantaje generale care sunt comune tuturor modelelor. Prezența unui număr mai mare de locuri cu aceeași zonă ocupată de o canapea dreaptă. Aspectul original, care îți permite să faci din canapeaua de colt, elementul principal de formare a stilului livingului.

De asemenea, le poți găsi în diverse forme cum ar fi „P”, „G”, „S”. O canapea de colt face posibilă dotarea camerei de zi fără utilizarea suplimentară a scaunelor voluminoase. Acest lucru este valabil mai ales pentru apartamentele mici.

Colțare extensibile

Tipurile de colțare extensibile îți permit să obții mai multe locuri de dormit simultan, dar supradimensionate. Canapelele de colț sunt echipate cu un mecanism de transformare fiabil și ușor de utilizat, care îți permite să schimbi nu numai aspectul, ci și funcționalitatea acestora. Există o mare varietate de modele și o varietate de stiluri. Toate tipurile de canapele de colț sunt împărțite în mod convențional în mai multe tipuri: pentru camera de zi sau living, bucătărie, pentru birou, pentru camere de copii.

Colțare pentru copii sau bucătărie

Modelele de canapele de colț pentru copii sau pentru bucătărie au o lungime scurtă, de până la doi metri și un design luminos și colorat al tapițeriei. O canapea de colț de dimensiuni mici este perfectă pentru amenajarea camerei unui copil, permițându-ți să creezi un spațiu suficient de mare pentru jocuri și un loc de dormit confortabil în cameră.

Colțar Acaju pentru camera de zi

Cel mai comun tip de colțar Acaju este cel pentru camera de zi. Acestea sunt modele mari, frumoase, îmbrăcate în piele sau tapițerie. Ele pot fi ușor transformate în mai multe locuri de dormit. Lungimea standard a acestor piese de mobilier este de la 2,3 m la 2,8 m. Designul strict și materialul de tapițerie face diferența dintre colțarele de living, de canapelele de colț de tip birou. În exterior, ele arată ca modelele pentru sufragerie și pot fi instalate acolo, dacă se dorește.

Pielea sau înlocuitorii de piele sunt de cele mai multe ori folosite ca tapițerie pentru colțarele de birou, deoarece sunt mai practice.

Atunci când alegi un colțar extensibil, ar trebui să te concentrezi pe două criterii: numărul de persoane care intenționează cu el și construcția sa. Lungimea produsului este determinată de înălțimea proprietarului, iar sarcina maximă admisibilă pe mecanism este determinată de valoarea aproximativă a greutății totale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.