Ziarul electronic al arădenilor

Coliziune între un TIR și un autoturism, pe autostradă. Un șofer a murit

Şoferul unui autoturism a decedat, miercuri, în urma unei coliziuni cu un TIR, pe autostrada A1, pe sensul de mers spre Ungaria, la aproximativ doi kilometri de frontieră.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Arad, cu un echipaj pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi elicopterul SMURD.

„În urma accidentului în care au fost implicate două persoane (şoferul autoturismului şi şoferul autotrenului) a rezultat o victimă, şoferul autoturismului. Din păcate, victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa în momentul sosirii echipajelor medicale“, a transmis ISU.

Şoferul autotrenului nu a solicitat îngrijiri medicale.

Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului, traficul rutier fiind îngreunat pe autostradă, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

„Evenimentul a avut loc în zona de staționare a automarfarelor care așteaptă controlul la frontieră. Un autoturism înmatriculat în Ucraina, în care se afla doar conducătorul auto, a intrat în coliziune cu un automarfar. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD. Din nefericire, a fost constatat decesul conducătorului auto, un bărbat. Identitatea acestuia urmează a fi stabilită, deîndată ce autoturismul va fi îndepărtat de sub automarfar. Circulația a fost blocată aproximativ 15 minute“, a informat IPJ Arad.

IPJ Arad a informat ulterior că victima accidentului este un bărbat de în vârstă 43 de ani, cetățean ucrainean.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.