Ziarul electronic al arădenilor

Coliziune între un autoturism și un microbuz școlar. 7 copii, transportați la spital

Un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz școlar în care se aflau 16 copii, vineri dimineaţa, în localitatea arădeană Ghioroc, la faţa locului intervenind mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, evenimentul rutier s-a produs în centrul localităţii Ghioroc, în apropierea unei staţii de tramvai. Nu au fost persoane încarcerate, dar cei copiii din microbuz erau speriaţi.

Conform aceleiaşi surse, intervenţia este coordonată de şeful ISU Arad, la faţa locului fiind trimis şi psihologul unităţii pentru a discuta cu copiii.

„7 minori, 4 băieți și 3 fete, vârste între 7 – 8 ani, vor fi transportați la UPU, aceștia prezentând traumatisme minore“, a informat ISU Arad.

Conform polițiștilor, un autoturism ar fi efectuat manevra de mers înapoi fără a se asigura, intrând în coliziune cu microbuzul şcolar care transporta elevii de la Covasânţ la Ghioroc,

„Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că, în jurul orei 8.45, un bărbat de 40 de ani, din Arad, a efectuat o manevră de mers înapoi, fără a se asigura, și a intrat în coliziune cu un microbuz pentru transport școlar, care se deplasa pe DJ 708/B, sens de mers Șiria – Păuliș, condus de un bărbat de 54 de ani din  Ghioroc. În microbuz se aflau 16 copii, cu vârste între 7 – 9 ani“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.