Ziarul electronic al arădenilor

„Clopoțica și legenda Bestiei de Nicăieri“, în Grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

A doua proiecție din stagiunea de vară 2024 de la Cinematograful din Grădiște este animația „Clopoțica și legenda Bestiei de Nicăieri“.

Filmul va avea loc joi, 27 iunie 2024.

Evenimentul va începe la ora 21.15, cu jocuri muzicale interactive cu Raul de la Teatrul de Animație „Piticot“ din Arad, iar imediat după ce se va lăsa întunericul, estimativ la ora 21.40, va începe filmul.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentul va fi anulat, urmând să se desfășoare într-o altă zi care va fi anunțată din timp.

„Clopoțica și legenda Bestiei de Nicăieri” ne-o arată pe Clopoțica într-o aventură ieșită din comun: când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfățișarea nu spune nimic despre inima unei ființe, se împrietenește cu o misterioasă creatură gigantică, Clopoțica nu știe dacă să se teamă sau nu pentru siguranța zânelor.

Dar când un grup de zâne ia inițiativa de a captura „monstrul“ înainte ca acesta să facă prăpăd în jur, Clopoțica va trebui să decidă dacă prejudecățile sunt mai importante decât o inimă deschisă.

Filmul este dublat în limba română și durează 76 de minute.

Evenimentele de la Cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.