Ziarul electronic al arădenilor

CET sistează furnizarea energiei termice în municipiul Arad

CET Arad a anunțat că, începând de vineri, 30 aprilie, va fi sistată furnizarea agentului termic către populație, dar avertizează consumatorii că în calorifere va rămâne apă.

„Având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultimele zile, precum şi Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, anunţăm utilizatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al municipiului Arad, întreruperea furnizării energiei termice pentru încălzire, vineri 30 aprilie 2021, începând cu ora 9.00“, a anunțat CET Arad.

Reprezentanţii CET Arad au precizat că instalaţiile de încălzire nu vor fi golite de apă, astfel că orice lucrare efectuată la calorifere sau la conductele din bloc trebuie anunţată la dispeceratul instituţiei.

„Informăm consumatorii că reţelele de termoficare rămân sub presiune, iar pentru intervenţii sau modificări la instalaţiile de încălzire este necesar anunţarea furnizorului la Dispeceratul de termoficare, la telefon 0257/231.367, 0357/412.233, acesta având program permanent“, a mai anunțat CET Arad.

Conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 233/2008, „întreruperea furnizării energiei termice se va face după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 şi 6.00, a unei temperaturi medii de peste 10 grade, dar nu înainte de data de 15 aprilie”.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.