Ziarul electronic al arădenilor

Cercetat pentru șantaj. A cerut bani de la o femeie pentru a nu publica imagini compromițătoare

Un bărbat din Arad este cercetat penal pentru că a șantajat o femeie cu publicarea pe rețelele de socializarea a unor fotografii compromițăroare.

Poliţiştii arădeni au dejucat un şantaj cu imagini compromiţătoare şi au reţinut un bărbat de 46 de ani, care ceruse de la o femeie bani pentru a nu publica anumite fotografii pe reţelele de socializare.

„Din cercetări a reieşit că bărbatul, aflat în posesia unor imagini compromiţătoare, ar fi solicitat suma de 2.500 de la persoana vătămată pentru a nu publica pe reţelele sociale materialele cu aceasta. În urma organizării unui flagrant, bărbatul a fost depistat la scurt timp, cu banii asupra lui, după ce i-a primit de la victimă“, se arată într-o informare remisă de IPJ Arad.

Surse apropiate anchetei au adăugat, pentru Agerpres, că bărbatul şi-a şantajat o fostă amantă, căsătorită, iar imaginile erau cu intimităţi dintre cei doi.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.