Ziarul electronic al arădenilor

Accident la Sântana. Cinci persoane au fost duse la spital

Cinci persoane, între care doi copii, au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc, luni seara, la ieșirea din Sântana spre Curtici și în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

Accidentul a avut loc în jurul orei 23.30 și au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Sântana, și un autotren condus de un bărbat de 35 de ani, tot din Sântana.

„În urma impactului au fost transportați la spital șoferul autoturismului, doi copii, de 10 și 11 ani, un bărbat de 69 de ani și o femeie de 27 de ani, toți pasageri în autoturism. Conducătorii vehiculelor implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului rutier“, a informat IPJ Arad.

Cele cinci persoane au fost transportate la spital.

Un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Arad a intervenit pentru facilitarea accesului personalului medical către două dintre persoanele aflate în autoturism.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.