Ziarul electronic al arădenilor

Cele mai populare tipuri de pariu pe meciuri de fotbal

Fotbalul este unul dintre cele mai ofertante sporturi, din punct de vedere al opțiunilor de pariere pe care jucătorii (fie cei din agenții, fie cei care pariază online) le au la dispoziție.

Vrem ca în rândurile de mai jos să expunem într-o listă cele mai des întâlnite tipuri de pariuri pe fotbal, pe care le oferă casele de pariuri in oferta. Să începem:

1. Cele mai populare pariuri la fotbal: Pariul 1×2

Cel mai popular pariu din fotbal este cel ce desemnează victoria unei echipe sau egalul. Așadar, oferă 3 opțiuni de pariere jucatorilor: 1 – meciul se termină cu victoria gazdelor / X – meciul se termină la egalitate / 2 – meciul se termină cu victoria oaspeților.

Există și o alternativă de pariu, desprinsă tot din conceptul „1×2”: pariul pe fotbal tip „Șansa Dublă”.

Spre deosebire de cel clasic „1×2”, „Șansa Dublă” acoperă două din cele trei variante în care se poate termina un meci de fotbal: 1x – meciul se termină fie cu victoria gazdelor, fie la egalitate / x2 – meciul se termină fie cu victoria oaspeților, fie la egalitate / 12 – meciul se termină fie cu victoria gazdelor, fie cu victoria oaspeților.

2. Cele mai populare pariuri la fotbal: Total goluri

După cele de tip „1×2”, pariurile din fotbal cu număr total de goluri se numără printre preferatele pariurilor.

„Peste / sub 2.5 goluri” este cea mai des jucată cotă și îi oferă câștig unui parior dacă meciul se termină cu: mai mult de 2 goluri la finalul meciului / mai puțin de 2 goluri la finalul meciului.

Iată și câteva alternative desprinse din acest pariu clasic la fotbal: total goluri în prima / în a doua repriză, totalul de goluri pe care o singură echipă îl va înscrie până la finalul meciului, număr total de goluri par / impar.

3. Cele mai populare pariuri la fotbal: Pauză / Final

Reprezintă tot o variantă de pariu „1×2”, despre care vrem să discutăm într-un paragraf separat, datorită popularității sale. Vei găsi pariul Pauză / Final atât în oferta agențiilor stradate, cât și oferta agențiilor online de pariuri (vezi aici oferta celor de la Excelbet).

În cazul acestui pariu, cele mai mari cote sunt cele la pariurile de genul 12 – 21. Asta înseamnă că o echipă trebuie să conducă la finalul primei reprize, urmând să piardă în finalul meciului, sau invers.

4. Cele mai populare pariuri la fotbal: Scor exact

Acest pariu este unul cu un grad de dificultate ridicat, însă vine la pachet cu un set de cote pe măsură. Cea mai mică dintre acestea este pentru pariul “1-1”.

Lista de pariuri poate continua apoi cu alte variante de scor, atât pentru finalul celor 45 de minute, cât și pentru finalul întregului meci de fotbal.

5. Cele mai populare pariuri la fotbal: Cartonașe / Cornere

Terminăm acest top al celor mai populare pariuri din fotbal cu un paragraf de tip 2-in-1, incluzând pe poziția 5 două tipuri pariuri populare pe fotbal: pariurile pe cartonașe și pariurile pe cornere.

În cazul pariurilor pe cartonașe, cele mai des jucate alternative sunt: total cartonașe – peste / sub; primul cartonaș / ultimul cartonaș; echipa cu cele mai multe cartonașe; total cartonașe roșii etc În cazul pariurilor pe cornere, cele mai des jucate alternative sunt: total cornere: peste / sub, total cornere gazde, total cornere oaspeți, echipa cu cele mai multe cornere, handicapuri pe cornere etc.

Oricât de multe opțiuni pe fotbal ai găsi în ofertele caselor de pariuri, pariază întotdeauna cu simț de răspundere, tratând această activitate doar ca pe o distracție din timpul liber, nu ca pe o alternativă de îmbogățire!

sursa foto: pexels.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.