Ziarul electronic al arădenilor

Cele mai populare păcănele online cu supereroi

Supereroii au captat de multă vreme atenția publicului din întreaga lume. Oamenii de toate vârstele sunt fascinați de super puteri, motiv pentru care nu ratează nicio apariție cinematografică din sfera creațiilor cu supereroi.

În timp ce industria cinematografică lansează producții periodic, furnizorii de software-uri de cazino încearcă să țină pasul și să creeze jocuri slot cu temă supereroi, astfel încât jucătorii să aibă parte de jocuri ca la aparate, direct la ei acasă. Astfel de păcănele se remarcă prin caracteristicile avansate și aspectul deosebit al rolelor.

Cele mai multe sunt frumos proiectate și, deoarece sunt licențiate de producătorii de filme, pot include clipuri video scurte și coloanele sonore oficiale. Vom vedea care sunt cele mai celebre 5 păcănele online cu supereroi.

Păcănele cu Iron Man

Ironman este unul dintre cei mai populari supereroi din istoria benzilor desenate Marvel. Prezentat lumii pentru prima dată în 1963, Ironman posedă o forță și o inteligență extremă în virtutea costumului blindat și se asigură că lumea este un loc mai bun.

Slotul original Ironman, oferit de  Playtech, oferă o experiență autentică. Slotul se bazează pe filmul din 2008 și promite o experiență plină de acțiune. Jocul are 5 role și 20 de linii de plată. Lansată inițial în 2009, pentru a valorifica succesul filmului, franciza a continuat să lanseze și alte 2 continuări.

Simbolurile de nivel inferior sunt elementele de bază 9, 10, J, Q, K și As, în timp ce toate simbolurile cu valoare mai mare se bazează pe tema filmului, cum ar fi diferite costume ale lui Tony Stark, logo-ul super eroului care este simbolul Wild și logo-ul jocului este simbolul Scatter.

Toți jucătorii au șansa de a intra în cursa pentru marele jackpot Marvel.

Păcănele cu Thor

Bazat pe mitologia nordică, Thor a fost fiul regelui Odin din Asgard, conform filmului cu același nume. Personajul lui Thor a fost lansat pentru prima dată de Marvel în 1963. Cu toate acestea, adevăratul succes l-a avut producția din 2011, personajul dobândindu-și abia acum adevărata popularitate. Filmul a încasat 449 de milioane de dolari în întreaga lume, iar Thor a fost declarat o adevărată poveste de succes marca Marvel.

Thor este un slot video cu 5 role de 30 de linii de plată, cu o grafică impresionantă și o coloană sonoră care îl duce pe jucător în lumea misterioasă a lui Asgard. Playtech, ca întotdeauna, a făcut o treabă incredibilă pentru a satisface fanii supereroului. Simbolul Wild este însuși Thor. Pictograma plătește până la 5000 de credite pentru 5 meciuri.

Celebrul Hammer al lui Thor este simbolul Scatter. Tatăl lui Thor Odin și fratele său vitreg Loki sunt, de asemenea, simboluri importante în slot, fiecare plătind până la 1000 de credite pentru 5 meciuri.

Păcănele cu Superman

Man Of Steel sau Omul de oțel, așa cum este cunoscut, Superman este celebru încă de la lansarea sa în 1933. Născut pe o planetă fictivă numită Krypton, Superman este trimis pe Pământ de tatăl său chiar înainte ca planeta să fie distrusă. Superman își dă seama curând de super extraordinarele sale puteri și decide să salveze planeta luptând împotriva criminalității, puterea cea mai mare fiind abilitatea de a zbura.

Superman este considerat a fi cel mai popular personaj supererou din istorie, cu peste 60 de filme diferite dedicate personajului, împreună cu mii de adaptări TV animate și dramatice. Superman este un erou de cult modern, motiv pentru care industria de gambling nu l-a putut ignora.

Cryptologic a exploata din plin ocazia de a-l transforma pe Superman într-un erou al industriei de gambling. Superman este un slot de 5 role și 50 de linii de plată, cu multe caracteristici bonus. Simbolurile sunt adecvate temei: ochelarii lui Clark Kent, kryptonita, un pumn, rezervorul, capsula lui Superman, Lex Luthor, iar Superman însuși reprezintă simbolul Wild, în timp ce celebrul logo S este simbolul Scatter.

Pentru a declanșa funcția specială Save The World, jucătorul trebuie să apese butonul Bonus Bet, care va asigura că toate cele 50 de linii de plată sunt jucate împreună cu 10 credite suplimentare. Această caracteristică este declanșată prin aterizarea a 3 simboluri bonus Superman. În acest moment Superman își face apariția în zbor pe ecran pentru a aduce premii în bani.

Păcănele cu Batman

Unul dintre cei mai populari supereroi din istorie, Batman este una dintre poveștile de succes ale DC Comic. Alter ego-ul mascat, Batman promite să lupte împotriva criminalilor și să protejeze orașul fictiv Gotham. Spre deosebire de alți supereroi, Batman este autodidact, fără abilități fantastice. El s-a antrenat să posede rezistență extremă, forță, abilități de arte marțiale și control al minții.

Acest slot video complex conceput de Cryptologic este o delectare pentru toți iubitorii lui Batman. Cu 5 role, 50 de linii de plată, slotul promite să nu dezamăgească niciun amator de jocuri de noroc. Simboluri sunt reprezentate de personaje populare precum Batman, comisarul Gordon și Joker, dar și accesorii precum Bat Signal sau multe altele.

Batman este simbolul Wild, în timp ce simbolurile Bat Signals galbene și albastre declanșează caracteristicile bonus ale jocului.

Păcănele cu Captain America

Captain America a fost de fapt primul personaj Marvel care a apărut pe marele ecran, în 1944. Dar abia când celebrul actor Chris Evans a intrat în pielea eroului  în 2011 în The First Avenger, popularitatea căpitanului a atins cele mai înalte cote.

Slotul original Captain America, oferit de Playtech, se bazează în mare măsură pe filmul din 2011. Slotul video este frumos proiectat, cu muzică tematică redată în fundal pentru a îmbunătăți experiența supereroului. Slotul are 5 role și 20 de linii de plată,  cu posibilități mari de câștig.

Căpitanul America este simbolul Wild, cu puterea de a dubla toate plățile. Un alt simbol cheie este Craniul Roșu, care este unul dintre cei mai vechi ticăloși din serie. Acest slot contribuie, de asemenea, la marele jackpot progresiv Marvel, în care premiile sunt împărțite în jackpoturi Power, Extra Power, Super Power și Ultimate Power.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.