Ziarul electronic al arădenilor

Cele mai bune sloturi cu teme din desene animate pe care trebuie să la încerci

Desene animate sunt întotdeauna distractive, indiferent de vârstă. Iar dacă ești fan al sloturilor, jocurile cu teme din diversele desene animate ale copilăriei nu trebuie ratate. Fiind producții care combină cele mai bune elemente de design și sunet, nu a durat mult până când industria de iGaming le-a încorporat în jocuri de noroc. 

Stilul grafic al desenelor animate s-a îmbinat perfect cu genul jocurilor de tip slot, iar și dezvoltatorii de software au făcut o treabă excelentă prin lansarea de produse cu astfel de tematică.

În acest articol, vom explora cele mai bune sloturi cu teme preluate din desene animate din lumea cazinourilor online. Dacă ești nou în lumea gamblingului, tot ce-ți rămâne de făcut este să îți alegi un cazino online, să profiți de ofertele cu bonus fara depunere și să te distrezi cu cele mai captivante jocuri.

Rick & Morty

Rick și Morty este una dintre cele mai populare producții TV ale tuturor timpurilor, iar Blueprint a profitat de acest fapt. Deși slotul video cu același nume a fost lansat doar în februarie 2020, el s-a bucurat de un real succes în rândul amatorilor de jocuri de noroc de toate vârstele.

Rick & Morty, în varianta slot, aduce un set complet de caracteristici moderne, inclusiv role în cascadă, mai multe runde de rotiri gratuite și un mini-joc bonus. Desigur, nu putem trece cu vederea caracteristica Megaways, care oferă 117.649 de modalități de câștig. Una peste alta, Rick și Morty este un slot minunat și orice fan al vestitului desen animat se va bucura de el.

Family Guy 

Serialul Family Guy este întotdeauna potrivit dacă ai chef de umor brut. Datorită furnizorului de software IGT, ne putem bucura de personajele din Family Guy și prin intermediul slotului cu același nume. Așa cum era de așteptat, imaginile jocului coincid perfect cu stilul grafic al show-ului TV.

Direct de pe rolele de joc, personajele preferate aduc cu sine caracteristici bonus excepționale. Printre acestea, se numără rotirile gratuite oferite de Lois, Stewie’s Wilds, multiplicatorii aduși de Peter și multe alte surprize.

Beavis & Butt-Head

Blueprint uimește din nou iubitorii de sloturi cu acest joc video animat, care îi prezintă pe celebrii Beavis și Butt-Head. Cu un cadru captivant, Beavis și Butt-Head îți vor aduce în memorie fără îndoială amintiri plăcute din anii ’90. Pe lângă combinația de nostalgie și divertisment, slotul video oferă o mulțime de caracteristici bonus și recompense.

Pink Panther 

Pink Panther este unul dintre acele desene animate care se potrivește foarte bine cu ideea de sloturi video, iar Playtech a făcut o treabă excelentă prin lansarea jocului omonim. În Pink Panther, te vei întâlni cu prietenul tău preferat roz în timp ce învârti rolele și vei câștiga bonusuri consistente. Pantera Roz te însoțește pe tot parcursul jocului și reacționează în stilu-i caracteristic la combinațiile de pe role.

Slotul are 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată și este plin de caracteristici speciale. Există 5 jocuri bonus, inclusiv Mystery Progressive Jackpot Adventure, bonusul Roata Roz (Wheel of Pink) și bonusul Crack the Pink Code. Funcția Pink Pow este declanșată în mod aleatoriu pe măsură ce înaintezi în joc. Cu atât de multe funcții grozave, slotul Pink Panther nu trebuie ratat.

The Flintstones

Cui nu îi place familia Flintstones? Acest desen animat de succes a fost în inimile și mințile telespectatorilor de mai bine de jumătate de secol, iar faima sa cu siguranță nu va dispărea prea curând. Prin urmare, era de așteptat doar să apară un și slot care să exploreze viața celebrelor personaje.

Slotul video Flintstones oferit de Playtech are 5 role și 1024 moduri de câștig. Toate personajele principale sunt prezentate ca simboluri speciale, astfel că jucând ne întâlnim cu Fred și Wilma Flintstone, Barney și Betty Rubble și adorabilul animal de companie Dino. Jocul este plin de caracteristici unice.

Bonusul Bedrock Bowling se concentrează în jurul hobby-ului preferat al lui Fred și recompensează jucătorii cu premii în bani și multiplicatori. Slotul se mândrește, de asemenea, cu o caracteristică aleatorie numită The Flintstones Rocky Ride. Funcțiile de top, o temă distractivă și o grafică excelentă fac din Flintstones un slot pe care ar trebui să îl încerci cu prima ocazie.

Inspectorul Gadget

Cei care au copilărit în anii 80 își vor aminti cu drag de inspectorul Gadget. Polițistului incompetent din celebrele desene animate îi este dedicat propriul slot datorită celor de la Blueprint Gaming. Jocul are 5 role și 50 de linii de plată. Intrând în tema desenului animat,  te vei alătura inspectorului în încercarea de a-l împiedica pe Dr. Claw să săvârșească ilegalități.

Slotul oferă o serie importantă de recompense, cum ar fi rotiri gratuite, runde bonus și multiplicatori. Dincolo de amuzamentul cu care suntem obișnuiți din seria de desene animate, slotul ne aduce șanse importante de câștig. Merită să îi acorzi o șansă și să te bucuri de incursiunea în lumea desenelor animate ale copilăriei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.