Ziarul electronic al arădenilor

Cele mai bune locuri pentru o cerere în căsătorie

Unul dintre cele mai importante momente din viața unui cuplu este acela când se spun cuvintele magice “vrei să te căsătorești cu mine…”. O întrebare pentru o viață întreagă și emoție cât cuprinde într-o scenă plină de romantism.

Ca aceste clipe să fie cu adevărat memorabile, trebuie să alegi cu grijă locul pentru o cerere în căsătorie perfectă. Iată câteva sugestii ca să-ți impresionezi aleasa cu talentul tău de maestru de ceremonii:

Pe malul mării

Indiferent de anotimp, decorul marin este prin excelență romantic, așa că alege pentru eveniment o plajă liniștită și rostește marea întrebare la apusul soarelui, atunci când toate culorile se reflectă în valuri sau la răsărit, ca un simbol al începutului de drum împreună.

La munte

Sunteți o pereche sportivă, vă place să hoinăriți cu rucsacul în spate și să fotografiați cele mai frumoase peisaje: Atunci o excursie în doi la munte este cea mai potrivită ocazie pentru o cerere în căsătorie pe crestele semețe sau într-o poiană plină de flori.

La Poarta Sărutului

O tradiție frumoasă pur românească este celebrarea cununiilor la Poarta Sărutului din Ansamblul Sculptural Constantin Brâncuși de la Târgu Jiu. De ce să n-o iei puțin înaintea acestui obicei și să formulezi cererea în căsătorie chiar la monumentul care simbolizează iubirea…

La o cină romantică

Pentru o atmosferă stilată și în același timp plină de pasiune pune marea întrebare la o cină romantică într-un loc special, unde meniul să fie la înălțime, decorul să fie deosebit iar muzica live în surdină să creeze acel fundal pe care-l admiri în filme. Rezervă o masă la unul dintre cele mai bune restaurante fine dining în București sau în alte orașe din țară și transformă o cină în doi în primul pas către o viață împreună.

Pe lac la apus

Dacă vremea este frumoasă, mergeți cu barca pe lac într-o plimbare lentă și plăcută. Așteaptă apusul soarelui, ca să beneficiezi de cel mai romantic decor pe care ți-l oferă natura, iar cererea în căsătorie va fi cu siguranță memorabilă, un adevărat simbol al începutului de drum în doi, în aceeași barcă, pe apele vieții.

La o plimbare cu trăsura

Îi plac filmele de epocă și poveștile cu prințese și cavaleri? Înseamnă că va fi încântată de o plimbare cu trăsura prin parc. Poți să te și îmbraci în haine elegante ca acum o sută de ani, cu redingotă, mănuși, pălărie și floare la butonieră. Nu uita să-i aduci un mic buchet de flori de câmp, ca să completezi atmosfera romantică.

În carusel

Mergeți în parcul de distracții, ca pentru o seară relaxantă de weekend. Când vă urcați în carusel, pregătește inelul și oferă-l în timp ce vă rotiți încet, ca o propunere de a călători împreună în marele carusel al vieții.

La un concert de muzică romantică

Știi că-i place un anume gen muzical sau are un artist preferat? Invit-o la un concert și lansează întrebarea la finalul melodiei preferate sau, dacă este un spectacol mai relaxat, într-un club sau la o terasă, aranjează cu artiștii să te susțină în organizarea momentului. Veți avea astfel o amintire de neuitat de la începutul vieții voastre împreună.

Sunt multe feluri în care să-i spui cât de mult o iubești și că vrei să-ți petreci anii ce vin alături de ea. Alege locul care vă reprezintă și surprinde-o cu sensibilitatea și creativitatea ta.

sursa foto: https://www.piqsels.com/en

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.