Ziarul electronic al arădenilor

Ce sunt modurile pentru țigara electronică?

Dacă te-ai apucat de vapat de ceva vreme și vrei să treci de la modelul cigalike la ceva mai serios, probabil ai auzit de câteva ori despre moduri. Dacă într-adevăr te tentează subiectul și vrei să afli mai multe, citește articolul următor.

Mod-urile sunt dispozitive puțin mai mari decât țigările electronice originale și sunt recunoscute pentru producția ridicată de vapori. Chiar dacă acestea funcționează pe același principiu ca al unei țigări electronice tradiționale, sunt puțin mai avansate.

Cu ce sunt modurile diferite?

Denumirea de mod vine, așa cum probabil ai intuit deja, de la faptul că acestea reprezintă modificări aduse modelelor originale. Datorită mărimii lor, modurile au de obicei baterii mai mari, rezervoare mai mari de e-lichid și un design mai atrăgător deoarece nu mai încearcă să copieze țigara tradițională. Mecanismul folosit pentru a încălzi e-lichidul este de asemenea mult mai puternic.

De ce să alegi un mod? Ei bine, tipul modului va influența masiv experiența vapării. Dar cum să alegi modelul potrivit pentru tine? Aceasta fiind o chestiune de gust, te sfătuim să faci o vizită unui magazin cu moduri pentru țigara electronică, să le testezi și să decizi care ți se potrivește. Vei avea de ales dintre mai multe modele.

Modele de mod

Există mai multe modele de moduri după cum urmează:

  • Mod vape tube/pen. Acest tip de mod este subțire, cilindric și cu o construcție foarte simplă: baterie, atomizor, muștiuc. Are o singură baterie și putere redusă în consecință, dar este foarte manevrabil și ușor de transportat. Poți schimba atomizorul pentru a personaliza țigara electronică.
  • Mod Box. De obicei pătrat sau dreptunghiular, acest tip de mod beneficiază de pe urma bateriilor mai mari, așadar oferă o durată mai mare de utilizare și putere ridicată. De asemenea, majoritatea modelelor îți oferă posibilitatea de a utiliza baterii detașabile pentru a crește autonomia.
  • Mod Pod. Similar cu pen-ul sau tube-ul, acest tip de mod este ușor de transportat și este mult mai eficient în producerea de vapori. Funcționează pe principiul simplității cu un pod pre umplut sau reumplut ce se poate detașa. Ai grijă să achiziționezi cartușe de reumplere care să fie acceptate de dispozitivul cumpărat inițial.
  • Mod mecanic. Mai puțin cunoscut decât celelalte tipuri de moduri și clar mai puțin folosit, modul mecanic este special deoarece nu folosește componente electronice. Modul mecanic doar furnizează energie pentru bateria atomizorului.

Beneficii ale modurilor

De ce să folosești un mod? Află din cele ce urmează:

  • Designul și dimensiunea. Modurile sunt mai mari și mult mai impresionante din punct de vedere al designului și cu siguranță vor atrage atenția. Astfel, poți adăuga un element de stil experienței de vapat.
  • Putere sporită. Datorită faptului că au baterii mai puternice și atomizoare ce pot utiliza rezistențe mai mici, modurile pot produce mai mulți vapori.
  • Un control sporit. Modul vine cu o mulțime de funcții adiționale ce îți permit setarea puterii și a voltajului. De asemenea, vei avea acces la detalii precum starea de încărcare a bateriei, valoarea tensiunii din acumulatori și controlul temperaturii. E bine de știut că aromele vor avea gust diferit în funcție de temperatură. În acest sens, un mod îți poate oferi diferite setări pentru aroma perfectă.
  • Baterii mai durabile. Dată fiind dimensiunea lor, modurile pot utiliza baterii mai mari, cu o capacitate mai mare și astfel durează mai mult între încărcări.

Noi te sfătuim să mergi mai departe în călătoria ta de vaper și să încerci modurile. S-ar putea să nu te mai poți întoarce la țigara electronică simplă.

sursa foto: https://unsplash.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.