Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Căutarea copilului dispărut în zona Vânători, suspendată. Acțiunea, reluată luni dimineață

Acțiunea de căutare a copilului de 7 ani, care a dispărut, sâmbătă seara, de pe un câmp din zona localității arădene Vânători au fost suspendate în cursul serii de duminică, urmând să fie reluate luni dimineață.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, duminică seara.

Poliţişti şi forţe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad caută, încă de sâmbătă seară, un copil de şapte ani care a dispărut de acasă în cursul dimineţii, fiind cercetat un câmp din zona localităţii Vânători.

Forţele au fost mobilizate după ce părinţii copilului au sunat la 112 şi au cerut ajutor.
Apelul a fost făcut de către mama băiatului, care a menţionat că minorul a plecat să se joace, sâmbătă dimineaţă, şi nu s-a întors acasă.

ISU a trimis echipaje de salvare şi un echipaj SMURD, care fac căutări la marginea satului în care locuieşte familia. De asemenea, au fost mobilizaţi şi poliţişti.

Aproximativ 200 de persoane, majoritatea voluntari, au participat duminică la căutarea copilului de 7 ani a cărui dispariţie a fost anunţată sâmbătă seara de către mama sa.

Unii localnici au declarat autorităţilor că băiatul a plecat, împreună cu alţi copii, la o stână de oi de la marginea satului, fiind duşi acolo de un localnic. Copilul s-ar fi îndepărtat de grup la un moment dat şi nu a mai fost găsit.

UPDATE

Căutarea copilului de 7 ani dat dispărut de familie în satul Vânători continuă, luni, la 48 de ore de când minorul a plecat de acasă să se joace în sat, între timp fiind publicate şi semnalmentele băiatului pentru ca cei care îl văd să poată suna la 112.

Căutările au fost suspendate pe parcursul nopţii de duminică spre luni, după ce duminică a fost folosit şi un elicopter pentru a survola o zonă pe o rază de peste 30 de kilometri.

Luni dimineaţă, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, căutările au fost reluate cu 47 de poliţişti dotaţi cu 18 autospeciale şi câini de urmă, 19 jandarmi cu patru autospeciale şi un câine de urmă, 28 de pompieri cu şapte autospeciale şi opt cange, şapte poliţişti de frontieră cu autospeciale cu camere de termoviziune.

Forţelor de ordine li se alătură peste 100 de voluntari din zonă, care folosesc maşini de teren şi ATV-uri.

UPDATE 3 Copil de 7 ani, dat dispărut de părinţi. Autoritățile au început căutarea lui

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.