Ziarul electronic al arădenilor

Câte o masă pentru fiecare încăpere din casă. Care este preferata ta?

Cumpărăturile de casă nouă pot fi stresante, ba chiar obositoare, fapt pentru care este ideal să mobilezi locuința pas cu pas. Poți începe prin a achiziționa elementele de bază, precum mesele.

Există numeroase tipuri de mese, motiv pentru care trebuie să fii foarte atent la scopul pentru care au fost create acestea. Chiar dacă pare greu de crezut, fiecare cameră în parte trebuie să dețină un anumit tip de masă, care să îmbine armonios atât partea practică, cât și pe cea estetică.

Iată care sunt mesele pe care trebuie să le ai și tu:

1 – Masă din lemn masiv

O masă din lemn masiv este ideală pentru bucătărie, acolo unde gospodinele pregătesc cele mai delicioase preparate, iar membrii familiei se delectează cu acestea.

O astfel de masă poate fi atât rotundă, cât și dreptunghiulară sau pătrată, însă ceea ce contează este să fie suficient de mare pentru toți membrii familiei.

2 – Măsuță de cafea

Acest tip de masă poate fi amplasată în living, unde musafirii sunt primiți de fiecare dată cu prăjituri și cafea.  O poți achiziționa atât din lemn, cât și din sticlă, în forme clasice sau ieșite din comun, iar prețul unei astfel de piese de mobilier este accesibil, perfect pentru toate buzunarele.

Poate fi decorată cu vaze cu flori sau cu diferite figurine cochete cu scopul de a-i pune frumusețea în evidență.

3 – Masă de tip consolă

Masa de tip consolă este ideală pentru dormitor, deoarece este o piesă de mobilier simplă, dar foarte utilă. Acest model de masă are un design clasic, dar care poate reprezenta cu ușurință un element minunat de decor. În plus, ocupă foarte puțin spațiu, putând fi încadrată și în zonele foarte restrânse.

Este recomandat să fie așezată în fața patului, cu scopul de a sprijini plasma TV, pentru un unghi perfect de vizionare a filmelor preferate.

4 – Masă de toaletă

Masa de toaletă este special concepută pentru femeile care iubesc să petreacă numeroase ore în fața oglinzii pentru a se aranja. Este o masă elegantă, care inspiră feminitate și rafinament, motiv pentru care trebuie amplasată în dressing, lângă cele mai de preț lucruri ale femeii.

Conține oglinzi si sertare speciale pentru bijuterii, cosmetice și machiaje, fapt pentru care este considerată cea mai dorită masă de către femei.

5 – Masă pliantă

Masa pliantă este ideală pentru terase și balcoane, deoarece poate fi extinsă doar în momentul în care este necesar acest lucru. În restul timpului, poate fi depozitată cu ușurință, pentru a fi ferită de razele puternice ale soarelui sau de precipitații.

Pentru a crea un colț de relaxare în propria locuință, achiziționează și două scaune pliante și bucură-te de aerul proaspăt și de liniștea specifică a serilor de toamnă.

Prin urmare, fiecare cameră a casei tale trebuie să dispună de un anumit tip de masă, care să răspundă nevoilor membrilor familiei și care să se potrivească perfect în designul locuinței. Astfel, fii foarte atent cu privire la alegerea meselor, deoarece fiecare model este special conceput pentru o anumită activitate sau încăpere.

sursa foto: Unsplash.com, Pinterest.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.