Ziarul electronic al arădenilor

Candidatul PSD la Primăria Arad va fi actualul viceprimar Ilie Cheşa

Candidatul PSD pentru Primăria Arad va fi actualul viceprimar Ilie Cheşa, s-a decis în Consiliul Politic Judeţean, care s-a desfăşurat în oraşul Ineu.

„Am fost validat oficial candidat la Primăria Municipiului Arad din partea PSD. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o şi îi asigur că n-o să-i dezamăgesc. Sunt convins că, sub coordonarea preşedintelui Mihai Fifor, care este candidatul nostru pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, vom reuşi să câştigăm alegerile din 9 iunie, în judeţul Arad. Acesta este momentul nostru, să arătăm că suntem uniţi şi pregătiţi să aducem schimbarea necesară pentru bunăstarea cetăţenilor”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Ilie Cheşa, care este preşedintele organizaţiei municipale a PSD.

La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Mihai Fifor, a transmis pe Facebook că în Consiliul Politic au fost validaţi candidaţii partidului pentru primăriile din judeţ.

„Fiecare localitate are particularităţile sale, un profil specific şi probleme particulare ce se impun rezolvate. Tocmai de aceea avem oamenii potriviţi, respectaţi şi stimaţi la ei acasă şi, mai presus, soluţii complexe şi flexibile pentru toate comunele şi oraşele din judeţul Arad”, a scris Fifor.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.