Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe DN 7. Un bărbat de 74 de ani a murit

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a decedat, joi, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un autocamion pe DN7, în zona Radna, traficul fiind deviat aproximativ o oră pe străzi din localitate.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, la locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Secţiei Bârzava, pompierii voluntari din Lipova şi două ambulanţe.

„În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată, în stare de inconştienţă. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei din autoturism, care, din nefericire, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a transmis ISU.

Conform IPJ Arad. bărbatul de 74 de ani, din Bârzava, conducea un autoturism pe DN 7, spre Arad, iar într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 66 de ani, din județul Sibiu.

„După impact, autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară, care se deplasa pe sensul Arad – Deva, condusă de un bărbat de 50 de ani, din județul Sibiu. În urma impactului, septuagenarul a decedat. Conducătorii autoutilitarelor au fost testați pentru consum de alcool, rezultatele fiind negative. Testarea pentru consum de droguri este în curs de desfășurare”, a informat IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Traficul pe DN 7 a fost deviat prin centrul oraşului Lipova, pentru ca maşinile să nu rămână blocate în zonă.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.