Ziarul electronic al arădenilor

Bunică și nepoțel, atacați în Micălaca de doi câini scăpați dintr-o curte

O femeie și nepotul ei de șase ani au fost atacați de doi câini scăpați dintr-o curte, în cartierul Micălaca din municipiul Arad.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad a anunțat, vineri, că o femeie în vârstă de 66 de ani, din Arad, a sunat la 112 semnalând faptul că a fost mușcată de un câine, scăpat din curtea unui imobil.

„Femeia atacată se afla la plimbare cu nepoțelul în vârstă de șase ani. În momentul atacului, aceasta și-a apărat nepoțelul punându-se în fața câinelui agresiv. Totul s-a întâmplat vineri, pe o stradă din cartierul Micălaca. Proprietara unui imobil de pe acea stradă a deschis poarta pentru a conduce spre ieșire un membru de familie, iar în acel moment, din curtea imobilului, au ieșit doi câini de talie medie și s-au năpustit asupra femeii și copilului aflați la plimbare. Aceasta a încercat să-și apere nepoțelul punându-se în fața câinilor agresivi. Unul dintre câini a mușcat-o provocându-i o leziune la nivelul șoldului“, se arată într-un comunicat de presă remis de IJJ Arad.

Conform sursei citate, cei doi câini au fost imobilizați de proprietară și introduși în curtea imobilului. Femeia atacată a sunat imediat la 112, fiind direcționate de urgență un echipaj de Jandarmerie și un echipaj de ambulanță.

„Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele proprietarei câinilor, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, conform Codului Penal. Femeia agresată a fost transportată la unitatea de primiri urgențe unde a primit îngrijiri medicale“, au precizat reprezentanții IJJ Arad.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.