Ziarul electronic al arădenilor

Bijuterii din argint. „Belladonna”, colaborare de succes cu renumitul designer Rita Mureşan

Bijuterii din argint „Belladonna” şi designerul Rita Mureşan s-au întâlnit, la Arad, pentru a realiza un proiect de modă inedit, o colecţie fashion cu bijuterii din argint, „Angel Collection”, a cărei idee le aparţine directorului artistic „Belladonna”, scriitorul Luca Vincenti şi directorului comercial „Belladonna” pentru România, Casiana Răduţ.

După ce, în luna noiembrie, bijuteriile din argint „Belladonna” au atras atenţia tuturor, pe podiumurile de la City Fashion Week Cluj şi Arad Fashion Days, în cadrul colecţiei „Elli’s Cool”, a cunoscutei creatoare de modă Eli Lăslean, fiind admirate de designeri ca Romanița Iovan sau Cătălin Botezatu, Luca Vincenti continuă seria colaborărilor de succes cu designeri de top din lumea fashion din România, cu Rita Mureşan.

„După cum am promis, continuăm seria colaborărilor cu designeri renumiți și de succes din România, de această dată cu o doamnă cu totul deosebită a modei românești – Rita Mureșan – care a răspuns afirmativ invitației noastre de a veni la Arad, la lansarea noii colecții de bijuterii «Angel Collection», organizată de Magazinul «Belladonna» Bijuterii de Argint Arad. Pregătim și alte surprize, în colaborare cu personalități ale modei, pentru anul 2020. Ne dorim să aucem plus valoare Magazinului «Belladonna» şi să promovăm bijuteriile noastre într-un mod cât mai elegant şi sofisticat″ – a declarat scriitorul Luca Vincenti.

Pentru anul 2020, „Belladonna” pregăteşte lansarea unor noi colecţii, a căror imagine vor fi personalităţi cunoscute din lumea modei româneştim care vor trece pragul Magazinului cu Bijuterii din Argint din Arad.

Pe tot parcursul lunii decembrie, la Magazinul de Bijuterii din Argint „Belladonna” din Arad este „Angel Friday”, adică beneficiaţi de reduceri între 10 %  şi 30 % pentru orice cumpăraţi. Puteţi să vă surprindeţi persoanele dragi cu un cadou deosebit, la preţuri imbatabile.

„“Dacă alegeţi să cumpăraţi bijuterii în valoare de 600 lei, aveţi 30 % discount, dacă faceţi cumpărături între 200 lei şi 599 lei, veţi avea o reducere de 20% iar dacă alegeţi să cumpăraţi în valoare de 200 de lei, veţi avea o reducere de 10%. De asemenea, la toate bijuteriile din argint, beneficiaţi de o reducere de 10 %” – spune Casiana Răduţ, directorul commercial „Belladonna” România.

Pentru a vedea colecțiile de bijuterii din argint ale Magazinului „Belladonna” puteți accesa pagina de Facebook  https://www.facebook.com/Bijuterii.Arad.Belladonna/ sau site-ul https://bijuterii-belladonna.ro/

Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon 0748420553 sau puteţi merge în Magazinul cu Bijuterii din Argint Belladonna (strada Mețianu, nr. 4) , deschis de luni până vineri, între orele 10.00 – 19.00.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.