Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 2 Biciclist accidentat mortal pe DN 79. Autorul faptei este căutat de polițiști

Un biciclist a fost accidentat mortal, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, pe DN 79, în zona localității arădene Zimand Cuz, iar autorul faptei a părăsit locul accidentului, fiind căutat în prezent de polițiști.

Conform IPJ Arad, accidentul a avut loc în jurul orei 2.15, în afara localității Zimand Cuz.

„Un autor necunoscut a condus un autoturism ale cărui marcă, culoare sau număr de înmatriculare nu se cunosc, pe DN 79, în afara localității  Zimand Cuz, din direcția Oradea spre Arad, și ajungând la km 8+440 m, a surprins si a accidentat mortal o persoană neidentificată de sex masculin, de aproximativ 30  ani, care în calitate de biciclist circula în aceeași direcție. Biciclistul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizant fluorescente. De asemenea, bicicleta nu era echipată regulamentar“, a informat IPJ Arad.

Potrivit sursei citate, în continuare se fac cercetări și verificări pentru identificarea conducătorului auto și a biciclistului, pentru luarea măsurilor legale ce se impugn în acest caz.

UPDATE

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii au stabilit că mașina implicată în accident este un VW Passat, an de fabricație 1996-2000, culoare gri/gri-vernil.

Polițiștii continuă cercetările pentru depistarea autoturismului și a șoferului.

UPDATE 2

Polițiștii au identificat victima accidentului.  Conform IPJ Arad, victima e un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Vaslui,  care locuia în Zimand.

Oamenii legii urmează să îi anunțe familia.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.