Ziarul electronic al arădenilor

Bibarț: „Nu vrem să permitem nimănui să-și bată joc de banii și nervii arădenilor“

Firmele care efectuează lucrări în zona centrală a municipiului Arad au fost somate să respecte termenele de finalizare prevăzute în contracte, riscând, în caz contrar, sancțiuni financiare.

Primarul interimar al municipiului Arad, Călin Bibarț, a anunțat că a convocat, miercuri, o ședință cu toți cei implicați în realizarea acestor lucrări și le-a transmis că nu municipalitatea nu va permite acestora „să-și bată joc de banii și nervii arădenilor“.

„Am convocat, astăzi, într-o ședință de urgență, toți factorii implicați în lucrările care se execută pe Bulevardul Revoluției, în vederea eliminării întârzierilor și pentru încadrarea în termenele de finalizare. Le-am comunicat tuturor că nerespectarea acestora va merge până la sancțiuni financiare, întrucât nu vrem să permitem nimănui să-și bată joc de banii și nervii arădenilor“, a scris Bibarț pe o rețea de socializare.

Primarul interimar a mai adăugat că Primăria „se străduiește“ să impulsioneze ritmul lucrărilor.

„Dorind să profităm de vremea favorabilă, ne străduim să impulsionăm la maximum ritmul acestor lucrări gândite și executate pentru confortul arădenilor“, a mai spus Călin Bibaț.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.