Ziarul electronic al arădenilor

Beneficiari de ajutoare sociale, scoși la acțiuni de salubrizare în Arad

Un număr de 20 de persoane beneficiare ale venitului minim garantat au participat la o acțiune de salubrizare, la ieșirea din municipiul Arad, spre localitatea Fântânele.

„Municipalitatea utilizează resurse proprii, în vederea salubrizării unor suprafețe de teren, pe care le deține în intravilanul municipiului care nu fac obiectul contractelor încheiate cu operatorii de salubrizare sau care nu pot fi gestionate prin resursele umane ale SC Gospodărirea Comunală S.A.“, se arată într-un comunicat de presă remis de Direcția Generală Poliția Locală Arad

Pe site-ul DGPL Arad poate fi consultată o hartă cu 32 de locații de pe raza municipiului utilizate pe post de rampe de depozitarea deșeurilor ce urmează a fi igienizate.

„În acest sens, în data de 13 februarie, între orele 9.30 – 12.00, s-a intervenit pe un teren situat la ieșirea din municipiul Arad, pe str. Steagului, spre localitatea Fântânele. 20 de persoane beneficiare ale venitului minim garantat au efectuat muncă în folosul comunității, sub supravegherea polițiștilor locali. Acțiunea de igienizare a constat în adunarea PET-urilor și altor materiale aruncate direct pe sol ori în câmp, de-a lungul drumului județean DJ 682, în zona de sud-est. Această poartă de intrare în municipiul Arad a făcut anterior obiectul mai multor sesizări privind disconfortul creat locuitorilor și persoanelor aflate în tranzit“, se menționează într-o informare remisă de DGPL Arad.

Conform sursei citate, acțiunile de igienizare vor continua și în următoarele zile, în alte locații stabilite, după cum urmează: str. Mărului (14 februarie), str. Remus (17 februarie), str. Barbu Lăutarul (18 februarie), str. Ilarion Felea (19 februarie).

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.