Ziarul electronic al arădenilor

Bărbatul care a ucis-o pe Antonia, trimis în judecată

Bărbatul acuzat de uciderea și incendierea Antoniei, o fetiță în vârstă de 4 ani, din municipiul Arad, a fost trimis în judecată.

Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a anunțat că „s-a dispus trimiterea în judecată în stare  de arest preventiv a inculpatului Crişan Florin Beniamin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, prev. de art. 188 al. 1 C.p. şi profanarea de cadavre sau morminte, prev. de art. 382 al. 1 C.p., cu aplic. art. 38 al. 1 C.p.“

Conform anchetatorilor, bărbatul, la data de 26 octombrie 2021, „i-a aplicat lovituri repetate cu/de corpuri dure victimei minore O.A., în vâstă de 4 ani şi 3 luni, cauzându-i un hematom subdural acut consecutiv unui traumatism cranio-cerebral închis, leziuni care i-au provocat decesul“.

„Ulterior, acesta a transportat cadavrul cu un geamantan tip troller în zona unui drum agricol situat  în apropierea cimitirului din cartierul  Bujac din municipiul Arad, unde l-a şi incendiat pentru a nu fi descoperit sau identificat de către organele de poliţie“, se arată într-o informare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Conform sursei citate, „procurorul de caz a apreciat în mod pozitiv activitatea, efortul şi profesionalismul de care au dat dovadă organele de poliţie judiciară din cadrul IPJ Arad – SIC şi Serviciul Criminalistic, precum şi operativitatea experţilor din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică şi a expertului psiholog Dorin Dumitran, care au concurat la finalizarea urmăririi penale“.

Magistraţii de la Tribunalul Arad au decis, la începutul lunii noiembrie, arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile, pentru violenţă în familie, omor şi profanare de cadavre sau morminte.

Trupul Antoniei a fost găsit de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

„Am clacat, am avut o stare de nervozitate fantastică“. Bărbatul care a omorât-o pe Antonia le-a relatat procurorilor faptele sale

Bărbatul care a omorât-o pe Antonia a afirmat că a folosit acetonă pentru arderea trupului

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.