Ziarul electronic al arădenilor

Bărbaţi urmăriţi de autorităţile din Italia, Belgia şi România, depistaţi la PTF Nădlac II

Patru bărbați, pe numele cărora erau emis mandate europene de arestare, au fost depistați la PTF Nădlac II, iar ulterior au fost predați autorităților competente.

„La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-au prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, patru cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele celor patru bărbaţi erau emise două mandate europene de arestare emise de Italia, respectiv Belgia, precum şi alte două mandate emise de către autorităţile române“, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Cele patru mandate au fost emise pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii, ordinii şi siguranţei publice, precum şi pentru furt calificat.

„În cauză, cei patru bărbaţi au fost predaţi unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun“, au mai precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.