Ziarul electronic al arădenilor

Bărbaţi reţinuţi după ce au bătut un turc şi i-au luat cu forţa iubita din casă

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru că ar fi intrat cu forţa într-o casă din localitatea arădeană Vărădia de Mureş, unde locuia un turc, pe care l-au bătut, apoi au luat-o cu forţa pe iubita acestuia, care a reuşit, în cele din urmă, să scape.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad precizează, într-un comunicat de presă transmis joi, că cetăţeanul turc, în vârstă de 34 de ani, a sunat la 112 după ce a fost bătut, fiind nevoit să meargă la spital pentru îngrijiri.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din judeţul Caraş-Severin, împreună cu un tânăr de 20 de ani, din judeţul Hunedoara, identificat de poliţişti ulterior, ar fi pătruns fără drept într-un imobil de pe raza localităţii Vărădia de Mureş, unde cetăţeanul turc se afla împreună cu concubina sa de 26 de ani, din judeţul Sibiu.

Aceştia ar fi lovit cetăţeanul turc, ulterior ar fi luat-o cu forţa pe tânăra de 26 de ani şi ar fi transportat-o cu maşina fără voia acesteia pe traseul Vărădia de Mureş – Deva – Timişoara – Lipova – Arad. Tânăra ar fi reuşit să scape într-o intersecţie semaforizată de pe raza municipiului (Arad – n.r.)“, se precizează în comunicat.

Cei doi bărbaţi au fost prinşi în Lipova, fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Ei urmează să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.