Ziarul electronic al arădenilor

Bărbați din Arad și Brazii, cercetați penal pentru că și-au lovit soțiile

Doi bărbați, din municipiul Arad și localitatea Brazii, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat fizic soțiile, pe numele celor doi fiind emise și ordine de protecție provizorii.

Conform informațiilor prezentate, joi, de IPJ Arad, polițiștii de la Biroul Ordine Publică au fost sesizați despre faptul că o femeie de 47 de ani, din Arad ar fi fost agresată fizic și verbal de soțul ei, un bărbat de 46 de ani, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiu.

„În urma evaluării riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile, împotriva bărbatului, care acum este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie“, se precizează într-o informare remisă presei de IPJ Arad.

De asemenea, polițiștii de la Secția 10 Poliție Rurală Gurahonț cercetează un bărbat de 48 de ani, din localitatea Brazii, care, la data de 16 septembrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-ar fi agresat soția de 41 de ani, lovind-o peste față.

„În cauză a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie“, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.