Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat suspectat de producerea unui accident mortal la Zimand Cuz, reținut

Polițiștii arădeni au identificat un bărbat, care este principalul suspect în cazul accidentului rutier din noaptea de sâmbătă spre duminică, soldat cu moartea unui tânăr în vârstă de 21 de ani, care circula cu bicicleta pe DN 79, în zona localității Zimand Cuz, autorul faptei părăsind locul accidentului.

În cursul zilei de miercuri, IPJ Arad a anunțat că, pe raza localității Zimand, a fost depistată o persoană despre care există suspiciunea că ar fi responsabilă de accidentul mortal din noaptea de 15/16 iunie.

Bărbatul are 59 de de ani, este din Zimand, și a fost dus la sediul IPJ, pentru clarificarea împrejurărilor producerii evenimentului și luarea măsurilor legale care se impun.

Accidentul în urma căruia a murit tânărul de 21 de ani a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.15, pe DN 79, pe raza localității Zimand Cuz, (km 8+440 m, sensul de mers Oradea – Arad).

Tânărul de 21 de ani era din Vaslui și locuia în Zimand.

Autorul accidentului a părăsit locul faptei înainte de sosirea echipajelor de politie, fiind căutat de oamenii legii. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că mașina implicată în accident este un VW Passat, an de fabricație 1996 – 2000, culoare gri/gri-vernil.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea locului faptei.

foto: IPJ Arad

CITITI SI: Biciclist accidentat mortal pe DN 79. Autorul faptei este căutat de polițiști

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.