Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat rătăcit, găsit de jandarmi după 9 ore de căutări

Un bărbat în vârstă de 66 de ani s-a rătăcit, el fiind găsit în zona localității arădene Neudorf, după 9 ore de căutări, iar apoi a fost transportat la spital.

Bărbatul a apelat SNUAU 112, duminică, în jurul orei 22.30, și a spus că, în încercarea de a ajunge la Cugir, localitatea lui de domiciliu, s-a împotmolit cu autoturismul pe un drum forestier și nu știe unde se află.

„Imediat au fost constituite echipele de căutare salvare, formate din jandarmi, pompieri, polițiști și lucrători SVSU și au plecat în căutarea acestuia. Deși s-a putut comunica prin telefon cu acesta, până în jurul orei 1.00, nu a putut da aproape nici un indiciu despre zona în care se află, îngreunând astfel acțiunea de căutare“, a precizat Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Conform sursei citate, după aproximativ nouă ore de căutări, bărbatul a fost găsit de jandarmi, pe un drum din apropierea localității Neudorf, plin de noroi, tremurând din cauza temperaturii de afară.

Jandarmii au solicitat de urgență un echipaj de ambulanţă, iar bărbatul a fost transportat la UPU Arad și este în afara oricărui pericol.

Echipele de salvare au continuat căutarea autoturismului împotmolit, a mai informat IJJ Arad.

foto: IJJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.