Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat din Pâncota, lovit cu toporul în propria casă de un tânăr din București

Proprietarul unui imobil din orașul Pâncota a fost lovit cu toporul de un tânăr care a intrat în casă, acesta mai fiind cercetat pentru violare de domiciliu.

Tânărul are 21 de ani, este din București, iar în cursul zilei de marți a fost surprins de proprietar într-un imobil de pe raza orașului Pâncota. Bucureșteanul l-a amenințat și lovit cu un topor pe proprietarul casei, după care a fugit.

„Polițiștii l-au depistat și identificat după aproximativ 20 de minute, cel în cauză fiind condus la sediul unității de poliție pentru luarea măsurilor legale. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pe numele tânărului a mai fost întocmit un dosar penal pentru violare de domiciliu și amenințare, cu puțin timp în urmă“, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților de la Judecătoria Ineu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și lovirea sau alte violențe.

„Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului“, au mai precizat reprezentanții IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.