Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat care intenționa să se arunce de pe un pod din Arad, salvat de un polițist

Un polițist din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a intervenit pentru a salva un bărbat care intenționa să se arunce de pe un pod din municipiul Arad.

„Duminică, la ora 23.30, ploua torential, iar colegii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Arad se aflau în serviciul de patrulare, când, deodată, au recepționat prin stație un apel venit pe 112, o persoana amenința că se aruncă de pe un pod aflat la numai 5 minute distanță“, a transmis IPJ Arad.

Polițiștii s-au deplasat de urgență și au fost primii care au ajuns la Podul Traian, unde au găsit un bărbat care se afla atârnat de pod.

„Colegul nostru de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, agent șef principal Cristian Flonta (foto) s-a apropiat încet de acesta, iar după mai multe discuții l-a convins ca viata merita trăită indiferent de greutăți. Bărbatul a coborât, fiind preluat de echipajul medical sosit la fata locului. Totodată, acesta i-a mulțumit colegului nostru, părându-i rău că s-a lăsat copleșit de probleme și pentru o clipa si-a pierdut cumpătul.Felicitări colegului nostru pentru promptitudinea și spiritul de care a dat dovada evitând astfel producerea unei tragedii“, se arată într-o informare remisă de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.