Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat accidentat mortal, la Zimandu Nou. Șoferul a părăsit locul faptei

Un cetățean bulgar, care a accidentat mortal un bărbat din localitatea Zimandcuz, iar apoi a plecat de la locul accidentului, a fost identificat de polițiști și dus la audieri.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a informat că, luni, în jurul orei 8.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că, într-un șanț de pe marginea D.N. 79, pe raza localității Zimandu Nou, se află o persoană de sex masculin, decedată.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un bărbat de 51 de ani, din localitatea Zimandcuz, ar fi decedat în urma unui eveniment rutier, după care conducătorul auto ar fi părăsit locul faptei. Conducătorul auto a fost identificat la scurt timp, în persoana unui cetățean bulgar de 42 de ani, acesta fiind condus la audieri“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Conform sursei citate, polițiștii de la Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurării producerii accidentului și luarea măsurilor legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.