Ziarul electronic al arădenilor

Autoturism răsturnat la ieșirea din Arad. UPDATE 2 Șoferul a murit

Un autoturism s-a răsturnat, marți, în afara părții carosabile, la ieșirea din municipiul Arad spre Timișoara, iar șoferul a fost rănit grav.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 14.30, iar în zonă s-au deplasat pompierii militari, cu un echipaj de descarcerare.

Bărbatul aflat la volan a fost scos din mașină de membrii echipajului de descarcerare. Aceștia l-au predat unui echipaj SMURD, care a început manevrele de resuscitare.

La locul accidentului s-au deplasat și polițiștii care urmează să stabilească cauzele care au dus la părăsirea părții carosabile și la răsturnarea autoturismului.

UPDATE

ISU Arad a informat, în jurul orei 15.25, că bărbatul, care avea 60 de ani, a decedat.

UPDATE 2

IPJ Arad a informat că la volan se afla un bărbat de 60 de ani, din Șagu, care conducea un autoturism pe DN 69, dinspre Arad spre Şagu, și care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, a revenit pe banda sa de deplasare, după care a părăsit partea carosabilă pe partea dreaptă.

Ulterior a intrat în coliziune cu doi copaci și s-a răsturnat cu mașina.

„Bărbatul a rămas încarcerat, decesul acestuia fiind pronunțat după efectuarea manevrelor de resuscitare. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului“, a informat IPJ Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.