Ziarul electronic al arădenilor

Atenție la calorifere! Încep probele la rețelele de termoficare din municipiul Arad

CET Hidrocarburi anunță consumatorii din municipiul Arad că va începe efectuarea probelor de etanșeitate la rețelele de termoficare secundare.

„SC CET Hidrocarburi SA anunţă utilizatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Arad, începerea probelor de etanşeitate pe reţelele de termoficare secundar din data de 25 septembrie 2023.

Rugăm asociaţiile de proprietari/locatari şi agenţii economici care au intervenit la instalaţiile de încălzire să-şi finalizeze lucrările, pentru evitarea problemelor de orice natură cauzate de operaţiunile de verificare ce urmează a se efectua până la pornirea încălzirii“, a informat CET Hidrocarburi.

În cazul în care se constată neetanşeităţi (scurgeri de apă la instalaţia interioară) asociaţiile de proprietari/locatari şi agenţii economici se pot adresa Dispeceratului de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257.231.367, 0357.412.244, acesta având program permanent.

Începerea furnizării energiei termice pentru încălzire se va face în momentul în care, timp de trei zile consecutiv, între orele 20.00 – 6.00, se vor înregistra valori medii zilnice ale temperaturii de 10 grade C, sau mai mici, conform HG nr. 337/16.05.2018 şi HCLM 425/17.10.2018.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.