Ziarul electronic al arădenilor

Arena Motorul, distrusă în urma derby-ului Vestului

Primăria Arad reclamă că Arena Motorul, din cartierul Aradul Nou, a fost distrusă în urma meciului de fotbal dintre FC UTA Arad şi ACS ASU Politehnica Timişoara, care a avut loc sâmbătă, 700 de scaune fiind vandalizate, în timp ce mai multe garduri au fost rupte.

„Au fost inventariate pagubele înregistrate pe Arena Motorul, în urma meciului de fotbal dintre FC UTA Arad şi ACS ASU Politehnica Timişoara: 700 de scaune au fost vandalizate, 16 metri liniari de gard distrus, iar reţeaua de alimentare a tabelei de marcaj a fost şi ea avariată“, arată un comunicat remis, marţi, de Primăria Arad.

Viceprimarul Călin Bibarţ şi-a exprimat, prin intermediul comunicatului, „dezamăgirea faţă de lipsa de respect manifestată faţă de investiţiile realizate din banii arădenilor“.

„Vorbim despre un stadion în care numai anul trecut municipalitatea a investit aproape un milion de euro şi nu pot decât să-mi exprim dezamăgirea pentru că unii dintre concetăţenii noştri înţeleg să-i respecte pe ceilalţi arădeni, care an de an, din taxele şi impozitele pe care le plătesc, investesc în stadioane şi în sport. Din păcate, unii înţeleg să se manifeste în acest fel. Nu sunt scaune uşor de rupt, probabil că au sărit cu picioarele pe ele“, afirmă Călin Bibarţ.

Primăria precizează că toate reparaţiile vor fi suportate din bugetul local.

ACS ASU Politehnica Timişoara a învins-o în deplasare pe UTA Arad cu scorul de 2-0 (1-0), într-un meci disputat sâmbătă în etapa a 33-a a Ligii a II-a de fotbal.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.