Ziarul electronic al arădenilor

Arădeanul Ovidiu Haţegan, pasagerul cu numărul un milion din acest an pe Aeroportul din Timişoara

Arbitrul arădean Ovidiu Haţegan, revenit acasă după ce a fost delegat la meciul de marţi seară FC Barcelona – Antwerp, din Liga Campionilor, a ajuns pe Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia ca pasagerul numărul 1 milion din 2023.

Ovidiu Haţegan a sosit la bordul aeronavei Lufthansa, pe o cursă München – Timişoara.

„Lufthansa este un partener de cursă lungă, mai ales prin faptul că anul acesta avem chiar majoratul colaborării dintre AIT şi compania germană. Operarea cursei München – Timişoara a început în 2005, iar astăzi are cele mai multe frecvenţe şi cei mai mulţi pasageri de pe cursele externe”, a transmis directorul general al AIT TV, Daniel Stamatovici.

„Ovidiu Haţegan a fost foarte emoţionat şi ne-a declarat că zboară de 20 de ani de la Timişoara spre destinaţii din întreaga lume şi că apreciază mult condiţiile oferite de aeroportul nostru. Felicitări şi mult succes în activitate, Ovidiu Haţegan!”, au transmis şi reprezentanţii Aeroportului Timişoara.

Ovidiu Haţegan a fost în camera VAR la meciul de la Barcelona, la care la centru s-a aflat Radu Petrescu. Partida s-a încheiat 5-0 pentru catalani.

sursa: News.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.