Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Arădean reţinut după ce şi-ar fi ucis în bătaie mama

Un bărbat de 53 de ani din municipiul Arad a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-ar fi ucis mama în vârstă de 74 de ani, el fiind cel care a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă după ce ar fi bătut-o.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ramona Lungu, a declarat, pentru Agerpres, că victima avea pe corp numeroase leziuni provocate de un corp contondent, inclusiv o fractură de membru superior.

După ce şi-ar fi bătut mama, bărbatul a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă, însă echipajul medical sosit a constatat că victima era decedată.

„Loviturile primite de către victimă i-au provocat acesteia un şoc traumatic şi hemoragic, care au condus la deces“, a declarat Ramona Lungu.

Bărbatul este cercetat pentru omor şi violenţă în familie, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului – în vârstă de 53 ani – cercetat cu privire la comiterea infracţiunii de omor si violente în familie.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că:

În noaptea de 30/31 martie, pe fondul unei stări conflictuale, inculpatul, care locuia împreună cu mama sa, în vârstă de 75 ani, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un corp contondent (un blat de lemn) provocându-i fracturi osoase complexe, iar ca urmare a leziunilor suferite victima a decedat.

Inculpatul urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă în data de 1 aprilie“, se arată într-o informare remisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.