Ziarul electronic al arădenilor

Arădean prins de polițiști în timp ce incendia un autoturism

Un bărbat a fost surprins în flagrant în timp ce incendia un autoturism pe o stradă din municipiul Arad, iar pentru reținerea lui polițiștii au făcut uz de armă.

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, în cursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 2.45, polițiștii de la Secția 2 din cartierul Micălaca au surprins în flagrant un arădean, de 34 de ani, în timp ce incendia un autoturism pe strada Simion Popa.

„Bărbatul nu s-a supus somațiilor verbale de a se opri, fiind executat un foc de armă în plan vertical. Arădeanul a fost prins de polițiști la aproximativ 100 de metri de locul săvârșirii faptei, fiind găsite asupra sa un recipient de plastic cu aproximativ un litru de lichid cu miros înțepător și o brichetă“, a informat IPJ Arad.

Incendiul a fost stins de polițiști cu extinctoarele, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților de la Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

„Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celui în cauză“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.