Ziarul electronic al arădenilor

Arădean încătușat și dus la Psihiatrie. A manifestat un comportament agresiv față de copii

Un arădean care a manifestat un comportament agresiv față de copiii aflați la un loc de joacă a fost încătușat de polițiștii locali și dus la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean.

Evenimentul a avut loc luni, în jurul orei 16.00. „În urma unei sesizări transmise de un cetățean prin dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Arad, polițiștii locali au identificat și amendat, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, o persoană de sex masculin, care manifesta un comportament agresiv față de copiii care se aflau în spațiul de joacă amenajat în parcul situat pe strada Cărămidarilor”, a informat DGPL Arad.

Conform sursei citate, până la sosirea echipajului, bărbatul și-a rupt hainele cu care era îmbrăcat, iar  în momentul în care a observat agenții de poliție locală a încercat să fugă, manifestând în continuare un comportament care indica faptul că se confrunta cu o problemă de sănătate mintală.

În aceste condiții, polițiștii locali au procedat la încătușarea individului, solicitând o ambulanță la fața locului, în vederea gestionării situației medicale.

„M.S., în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad, a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, iar ulterior internat la Secția de Psihiatrie”, se arată într-o informare transmisă de DGPL Arad.

foto: DGPL Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.